© 2018 neShqiperi.al
Te gjithe te drejtat te rezervuara.

NëShqipëri.al është një shërbim “celësa në dorë” për të qënë prezent online në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë.

Akoma nuk keni një faqe interneti?

Fillo menjëherë në mënyrën më të mirë me një faqe interneti diferencuese, profesionale dhe efikase, duke fituar një shikueshmëri superiore në krahasim me konkurrentët e tu.

Ju keni aktualisht një faqe interneti?

Fuqizoje prezencën tënde dixhitale duke i bashkangjitur një faqe interneti të gjeolokalizuar duke të pozicionuar më mirë në motorët e kërkimit. Kjo shumëfishon mundësitë për të gjetur klientë të rinj, pikërisht duke gjetur atë që kerkojnë ata.

RRJETI

A është aktiviteti juaj i dukshëm? NëShqipëri.al është mënyra më efikase dhe profesionale për tu bërë i dukshëm. Mund të zgjedhësh portalin e qytetit tënd dhe të aktivizosh në pak minuta faqen tënde të interneti!

KARAKTERISTIKAT E SHËRBIMIT

FAQE INTERNETI DINAMIKE + POSTË ELEKTRONIKE

 • Domein interneti të nivelit të dytë (psh. www.emribiznesit.al) *Vetëm me paketën PREMIUM 12 mujore
 • Postë Elektronike e dedikuar me 1Gb hapësirë (psh. info@emribiznesit.al)
 • Domiein internet Gjeografik në qytetin tënd (psh. emribiznesit.netirane.al)
 • Faqe interneti me prezantim tekstual të biznesit dhe me Galeri foto dhe video
 • Pozicionim në hartë dhe modul kontaktimi online
 • Dizajn Responsive për Kompjuter, Tablet dhe Smartphone
 • Seksioni i Ofertave për produkte dhe shërbime
 • Recensione pozitive nga përdoruesit
 • Mos shfaqja e bizneseve konkurrente (të dukshme në profilin Falas)
 • Raport i statistikave të vizitorëve
 • Panel i Administratorit për menaxhimin e përmbajtjes së faqes së internetit

FUTJA E KOMPANISË NË PORTAL

 • Logoja e kompanisë
 • Prezantim tekstual i biznesit
 • Galeri Fotosh (pa limit)
 • Galeri Videosh (max 5 video)
 • Oferta Produktesh/Shërbimesh (pa limit)
 • Lidhje me faqet e Rrjeteve Sociale
 • Lidhje me faqen kryesore të internetit të kompanisë
 • Modul kontakti për klientët
 • Pozicionim në hartë
 • Mos shfaqja e bizneseve konkurrente (të dukshme në profilin Falas)
 • Shikueshmëri në Faqen Kryesore të portalit si biznes i sugjeruar
 • Pozicionim në vendet kryesore në rezultatet e kërkimeve
 • Recensione dhe Vleresim me yje nga përdoruesit
 • Paneli i Administratorit për menaxhimin total të shërbimit
 • Adeziv Ngjitës Premium “Rekomanduar nga NëShqipëri.al”

SHERBIME TE TJERA (OPSIONALE)

MARKETING NËPËRMJET E-MAIL
 • Ideimi dhe krijimi i një mesazhi E-Mail që do tu dërgohet të gjithë përdoruesve privat ose bizneseve të Rrjetit
 • Landing-page për të ndjekur rendimentin/rezultatin e fushatës duke mbledhur të dhënat e klientëve të rinj potencial
MARKETING NË FACEBOOK
 • Ideimi dhe Krijimi i Postimeve
 • Shpërndarja e postimeve në faqet e Facebook-ut dhe rrjetit
 • Konfigurim dhe Menaxhim Fushate “Facebook Ads” për të marrë pëlqime ose klikime
 • Krijim në Facebook i një FanPage për Bizneset
 • Menaxhim i plotë i FanPage-it
MARKETING NË GOOGLE
 • Konfigurim dhe Menaxhim Fushate “Google AdWords”
 • Procedura për regjistrimin dhe krijimin e skedës “Google MyBusiness